“Eko-Fis Vlašić” UŽIVO

Adrenalinski park

Osim što svojim gostima nudi odmor i rekreaciju, turističko naselje Eko-FIS Vlašić pred njih stavlja i prave izazove. Jedan od njih je i adrenalinski park koji se sastoji iz dva dijela.

Prvi dio odnosi se na avanturističku šetnju kroz drveće za koju su izgrađena dva poligona; za odrasle i za djecu. Sastoji se od različitih visećih prepreka koje su pozicionirane na visokim stablima u borovoj šumi i za čiji je prelazak potrebno oko 45 minuta. Svladavanjem brojnih prepreka razvijamo motoriku , ravnotežu i koncentraciju te postajemo hrabriji i odvažniji.

Avanturistička šetnja kroz drveće Vas tjera da pomičete svoje granice i nezaboravna je kao obiteljska zabava koju ćete rado preporučiti i svojim prijateljima.

Drugi dio adrenalinskog parka odnosi se na zip line ili spuštanje po sajli i predstavlja pravu adrenalinsku bombu. Sastoji se od dvije sajle dužine 200 metara koje se spuštaju preko jezera. Zip line je idealan za sve one koji žele da prevladaju nesigurnost i suoče se sa strahom od visine. Dok okačeni na sajlu jurite kroz zrak očekuje vas nezaustavljiv val adrenalina te osjećaj ponosa i zadovoljstva nakon spuštanja.

Jednostavno: suočite se sa strahom i osjećate se moćno!

Korisnici adrenalin parka treba da dođu u sportskoj odjeći i obući a na licu mjesta dobivaju sigurnosnu opremu koja je uključena u cijenu (kaciga, rukavice, pojasi sa zakačkama).

Avanturistička šetnja kroz drveće: 7,00 KM/osobi

Zip line: 5,00 KM/osobi

Newsletter

Ukoliko želite primati naš newsletter, upišite Vašu e-mail adresu.

Rezerviraj sadržaj

Slanje poruke je u toku. Molimo pričekajte...