“Eko-Fis Vlašić” UŽIVO

Restoran Jezero u novom ruhu!

Srijeda, 26. April 2017.
Turističko naselje EKO-FIS Vlašić pred prvomajske praznike svojim gostima otvara vrata novog restorana Jezero.

Turističko naselje EKO-FIS Vlašić pred prvomajske praznike svojim gostima otvara vrata novog restorana Jezero. Restoran je sagrađen stotinjak metara od starog restorana koji će biti preuređen u smještajne kapacitete, i nudi očaravajući pogled na ski stazu i vlašićki pejzaž. Uz spektakularan pogled, oduševljava i unutarnje uređenje restorana s potpisom dizajnera interijera Dragana Gračnika. Kamen, drvo i cigla koji su korišteni kao osnovni materijali daju poseban ugođaj i toplinu cjelokupnom prostoru. Posebnu pažnju plijene šarmantni detalji poput kovane ograde, tapeta sa retro uzorcima ili rasvjetnih tijela u industrijskom stilu, a vrlo upečatljiv segment je rustikalni šank napravljen od drvenih greda starih čak 160 godina.

Ukupan kapacitet restorana je 400 mjesta, od čega ih je 200 unutra a 200 na terasama. Unutarnji prostor je podijeljen u dva segmenta; salu za ručavanje koja zauzima najveći dio i ugodan caffe za 50-ak gostiju. Veći kapacitet restorana u odnosu na prethodni, omogućit će pružanje kvalitetnije usluge gostima u periodu kada je pojačana frekvencija posjetitelja u ovom kompleksu. U skladu sa povećanjem kapaciteta restorana, voditelj turističkog naselja Eko-Fis Vlašić Mario Marić ističe da očekuje još veći interes za organiziranje seminara i team building programa. U prilog tome ide i veća kongresna dvorana sa 120 mjesta koja se nalazi na katu iznad restorana gdje su smještena i četiri luksuzna apartmana. Eko-Fis Vlašić je i mnogim mladencima privlačna destinacija za organiziranje svadbene svečanosti, pa je u novom restoranu već bukirano nekoliko termina.

Marić dodaje kako je protekla zimska sezona opravdala očekivanja i bila osjetno bolja od prethodne, te kako s obzirom na nove smještajne kapacitete, restoran i dva dodatna košarkaška terena očekuje jako dobru posjetu gostiju i kroz predstojeću ljetnu sezonu.

Povodom otvorenja novog restorana, u subotu 29.04.2017. u terminu od 12:00 - 17:00 sati Franck će održati promociju Stretto kave, pa će gosti moći gratis uživati u novom okusu espressa, dok se u večernjim satima mogu zabaviti uz glazbu uživo.

POGLEDAJ GALERIJU

Najnovije vijesti

Newsletter

Ukoliko želite primati naš newsletter, upišite Vašu e-mail adresu.